0884 735 954

Колективът на Частна немска детска градина Германи е интернационален. С много професионализъм и непрестанна работа, ние успяхме да създадем едно прекрасно място, където  децата да се чувстват спокойно, уютно и комфортно.

 

Като най-важен ресурс в „Германи“ ние определяме нашия персонал. Заложили сме на висококвалифицирани професионалисти от България, Германия и Австрия като гаранция за качествено обучение и всеотдайна грижа. Освен новаторско мислене и опит, най-ценна за нас е мотивацията – да се работи с много желание и любов към децата.

 

За здравето на малчуганите се грижат ежедневно медицинска сестра и психолог.

Грета Димитрова

Директор на Детската Градина

За нас, екипът на Германи е превилегия възможността ежедневно да споделяме с децата знанията и опита си, да черпим вдъхновение от тяхната любознателност и позитивизъм.

Нашата цел е да ги обичаме и разбираме, да ги насърчаваме и поощряваме, да бъдем едно голямо семейство. За тази цел, екип от висококвалифицирани професионалисти, ежедневно се грижат за малките слънца да са здрави, щастливи и винаги усмихнати.

Диана Светославова

педагог

Диана е завършила НУП с немски език в СУ Св.Климент Охридски. Има дългогодишна учебна и преподавателска практика и опит в преподаването на немски език.

Цветелина Маркова

педагог

Цветелина Марков – Цветелина има магистърска степен по социална педагогика от СУ Св.Климент Охридски. Живяла е и е работела в Австрия.

Малте Мьолер

възпитател

Ева Владайчева

възпитател

Ева е магистър “Международен турзиъм“, в момента следва педагогика в СУ „Климент Охридски“.

Теодора Мицева

помощник възпитател

Теодора е помощник възпитател с дългогодишен опит в работата с деца.

Златка Донева

психолог

Златка има магистърска степен по социална педагогика в от СУ Св.Климент Охридски. Работела е и е живяла в Швейцария и Германия.

Николай Евтимов

учител по плуване

Николай е учител по плуване, завършил е НСА и е републикански шампион по плуване.

Николай Петков

учител по футбол

Николай е учител по футбол от ФК Олимпия. Живял е 5 години в Мюнхен, където е работил в школа по футбол.

Иван Нейков

треньор по тенис

Иван е треньор по тенис. Завършил е НСА, има докторска степен и дългогодишен опит като треньор по тенис в България и чужбина.

Емилия Стоянова

учител по танци

Емилия е дългогодишен преподавател по класически, модерни и народни танци.

Миглена Цвяткова

учител по приложни изкуства

Миглена е учител по приложни изкуства. Има докторска степен по Текстил от Художествената Академия и дългогодишна практика като преподавател.

Мария Христова

музикален педагог

Мария е музикален педагог с дълъг опит. Завършила е НУП със специалност Музикалнa педагогика.