Колективът на Частна немска детска градина Германи е интернационален. С много професионализъм и непрестанна работа ние успяхме да създадем едно прекрасно място, където  децата да се чувстват спокойно, уютно и комфортно.

 

Като най-важен ресурс в „Германи“, ние определяме нашия персонал. Заложили сме на висококвалифицирани професионалисти от България и Германия като гаранция за качествено обучение и всеотдайна грижа. Освен новаторско мислене и опит най-ценна за нас е мотивацията – да се работи с много желание и любов към децата.

 

За здравето на малчуганите ежедневно се грижи медицинска сестра.

Гергана Евлогиева

Директор

Директор на Частна детска  градина Германи и педагог в предучилищна група. Гергана е възпитаник на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Завършила е бакалавърска степен – специалност „Социология“, като впоследствие става магистър в специалност „Предучилищна педагогика“. Опитът й през последните единадесет години е изцяло в преподаването на немски език на деца в предучилищен и начален училищен етап. Педагогическият си опит обогатява, участвайки в обучителни семинари, както в страната, така и в чужбина. Приема работата на учител като призвание. За нея най-важното е не да преподава на децата, а да разбира и говори на техния език.

Катя Цолова

Катя Цолова

Заместник – директор

„Професията ни е мисия, изискваща професионализъм и много любов“

Катя Цолова е магистър от СУ „Св. Климент Охридски“, Предучилищна педагогика, четвърта професионално-квалификационна степен и сертифициран инспектор към Национален инспекторат по образование. С опит във възпитанието и предучилищната подготовка на деца, а в последните години в планиране, управление, организиране и контрол на всички аспекти от дейността на детската градина. Има отлични умения за работа в екип, лоялност, креативност, добро взаимодействие с деца и родители, позитивно отношение и грижа за развитието към всяко дете.

Малте Мьолер

Възпитател с матерен немски език

Малте е с дългогодишен опит в работата с деца. Още от самото създаване на Частна детска градина „Германи“ той е най-добрият приятел на всички деца.

Диана Светославова

педагог в група

Диана е възпитаник на СУ „Св. Климент Охридски“. Завършила е Начална и предучилищна педагогика с профил „Учител по немски език“. Има опит в преподаването на немски език на различни възрастови групи.

 

Белора Пенева

Педагог в група

Белора е възпитаник на СУ „Св. Климент Охридски“. Завършила е немска филология с профил „Учител по немски език“. Има опит в преподаването на немски език на различни възрастови групи. В свободното си време обича да чете книги.

Лилия Петрова

Педагог в група

Лили е възпитаник на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, завършила е бакалавърска степен специалност Социални дейности, след което продължава своето развитие в Триер, Германия, завършвайки магистратура Педагогика. Най-важното за нея са любовта и отдадеността към децата. Обича да пише, като има две свои издадени стихосбирки. В свободното си време пътува, занимава се с фотография, творчески дейности, плуване и ски.

Кръстина Василева

Педагог

Кръстина е завършила Великотърновският университет „Св. Св. Кирил и Методий” специалност „Социална педагогика” и Техническия университет – София, Инженерно-педагогически факултет специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика” – гр. Сливен. Определя себе си като търпелив човек, обичащ децата. Учителят за нея е човекът, който отваря вратите на детето към света и го подкрепя да го открива.

Симона Димитрова

Педагог

Симона е възпитаник на Бургаски свободен университет. Изучава „Предучилищна и начална училищна педагогика“. Взима участие в квалификационен курс по Арт – коучинг и артпедагогика. Определя себе си, като човек на изкуството, занимавал се с музика, рисуване и народни танци.
Приема професията учител, като мисия вдъхновител. Най – важно за нея е любовта и търпението към децата.

Мая Чернева

Мая Чернева

Педагог

Мая е възпитаничка на Стопанска академия „Д.А.Ценов“ – гр.Свищов, специалност „Маркетинг и планиране“ – педагогически профил. Има 26 години педагогически стаж като учител по икономически дисциплини, възпитател в ученическо общежитие, възпитател в Младежки дом към SOS „Детски селища“ България. За нея да бъде учител е призвание и предизвикателство. Има опит с деца на различна възраст, както и с деца в риск и в неравностойно поведение.

ЧДГ Германи Екип - Ирена Анева

Ирена Анева

Възпитател с немски език

Ирена завършва колеж по маркетинг и мениджмънт, изучава психология и логопедия в НБУ. Опит в работата с деца има както в България, така и в Германия. Мечтата и за професионална работа с деца се превръща в реалност през 2019 година, когато започва работа в общинска детска градина в Германия. Работата с деца определя, като призвание и удоволствие. Проявява интереси в областта на креативните дейности, които често прилага и в своята работа с децата.

Боряна Григорова

Боряна Григорова

Помощник-възпитател с немски език

Боряна придобива преводаческата си специалност в института за устни и писмени преводи към Хайделбергския университет. Преди любовта й към децата и към немския език да я доведат в детска градина Германи, тя е част от екипа на търговското представителство на Дойче Банк в България, отговаряйки за административната дейност на офиса в София.

„Децата ме учат на радост с отворено сърце и чист ум. За мен е огромна привилегия да бъда в компанията на такива учители.“

Елвира Василева

Помощник-възпитател с немски език

Завършва езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ във Велико Търново с немски език. Придобива опит в работата с деца в различни държави като Египет, Гърция и Италия. Обича децата и работата с тях и доставя удоволствие.

Anna-Mariya Bankova

Анна-Мария Банкова

ПОМОЩНИК-ВЪЗПИТАТЕЛ С НЕМСКИ ЕЗИК

Ани живее 13 години във Виена. Там тя завършва немска езикова гимназия с изучаване на няколко езика, след което следва и се дипломира в техническия университет. Събира опит в различни сфери, всички от които включват всекидневна комуникация с клиенти. За нея обаче най-ценната и истинска комуникация е тази с децата – освен че обича да ги учи и съпътства в тяхното ежедневие, тя казва, че от тях ние също можем да научим много.

Виктория Цветанова

Виктория Цветанова

Помощник-възпитател с немски език

Вики е бивша възпитаничка на гимназията за чужди езици в Ловеч „Екзарх Йосиф I“ в паралелка с интензивно изучаване на немски и английски език. В момента тя следва Немска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ с педагогически профил. Има огромното желание да натрупа опит с възпитанието на деца и за нея „Германи“ е точното място за тази нейна цел. Но за нея най-големият учител си остават децата, защото те са най-истинското отражение на заобикалящия ни свят.

Светлана Кирилова

Светлана Кирилова

Медицинска сестра

Завършила е Медицинска академия, специалност стоматология, магистърска степен. Работила е дълго по специалността. Напоследък открива удоволствието от работата с деца. В Частна детска градина „Германи“ се чувства пълноценна.

Валентина Асенова

Валентина Асенова

Треньор по плуване

Валентина започва да тренира плуване на 5 годишна възраст и се състезава професионално в рамките на 12 години. Завършва Националната спортна академия и вече от 7 години е треньор по плуване на деца и подрастващи. Валентина е част от екипа на Германи от 2020г. Обожава работата с деца, чувството на гордост и удовлетвореност, когато ги види да свалят плавниците и помощните средства и заплуват сами без никакво притеснение.