0884 735 954

Новини

Детска градина „ГЕРМАНИ“ е официално открита на първи юни преди 7 години.

С празнично тържество децата отпразнуваха рождения ден на своята любима детска градина. Децата поздравиха гостите с песнички и танци, а след това всички заедно духнаха свещичките на празничната торта. Честит празник на всички деца, родители и персонал на градината! Снимки от събитието ще намерите в нашата галерия.

Пролетните празници

През месец март и април заниманията на децата в групите се свързват с пролетните празници и обичаи. Малките палавници на Германи се запознаха с народните традиции,  свързани с: 1 март, Тодоров ден, Благовещение, Лазаров ден, Цветница,  Великден и Гергьовден. Децата участваха в изработването на украса за празниците – от мартеничка, венчета с цветя до рисуването на великденски яйца. Пролетното настроение се усещаше във всяка група. За да Ви направим съпричастни към него Ви предоставяме възможността да се запознаете със снимки от галерията.

На Ски с „Германи“

Ски-училището и тази учебна година се проведе на Витоша. Под зоркия поглед на професионалните ски-учители малките ни скиори се спускаха по пистите на Алеко. Както обикновено малчуганите бяха изключително ентусиазирани и внимателни в уроците, а накрая всеки получи диплома и малка награда за успешно завършеното обучение. Разгледайте нашата галерия и се убедете сами, че в Германи растат и учат истински шампиони !

Коледно тържество „Германи“

Отново е тиха и свята нощ. Отново е Рождество. Светът пак си спомня за онзи ден от човешката история, в който вечният и всемогъщ Бог прие върху себе си човешка плът и влезе в историята на човечеството, за да му донесе безсмъртие. Всяка година в белотата на декемврийската свята нощ Светът замлъква и очаква чудото. Затаили дъх в Коледната нощ , родителите на талантливите деца на Германи се насладиха на вълшебен Коледен концерт.

Фашинг

Фашинг е един от големите празници в Детска градина Германи! Многоцветният карнавал, превърнал се в традиция, всяка година зарежда деца и учители с много усмивки и настроение, пренасяйки ги в един приказен свят на принцеси, пирати, вещици и други фантастични герои. Забавлявайте се със снимките от нашата галерия!