You are currently viewing Весел и слънчев юли в „Германи“

Весел и слънчев юли в „Германи“

  • Post category:news

Юли е месец пълен с безкрайни забавления и нови изживявания. С удоволствие споделяме с вас някои от най-новите и вълнуващи промени и инициативи, които правят нашата градина още по-привлекателно и забавно място за слънчевите ни възпитаници!

🌞 Игри и забавления на открито 🌞

Нашият двор е истински рай за малчуганите! Освен познатите съоръжения като катерушки, люлки, пързалки и батут, наскоро освежихме и нашия пясъчник с нов фин детски пясък, където децата могат да творят и да развиват въображението си. Въженият тролей, който предизвиква вълнения и много усмивки, също вече е част от игрите на открито – разбира се, винаги под надзора на педагог от екипа ни. Децата танцуват и учат нови немски песнички, а някои дори усвоиха плетенето на зелени венци от растения!

Ново мултифункционално спортно игрище 🏀

С гордост споделяме с вас и скорошното завършване на новото ни мултифункционално спортно игрище за тенис, футбол и баскетбол! Сега малките спортисти ще могат да развиват своите умения и да се забавляват на свеж въздух. Спортът не само насърчава физическото здраве, но и учи на дисциплина и работа в екип!

🚽 Саниране на санитарни възли 🚽

В стремежа си да осигурим максимален комфорт и хигиена за децата, започнахме и санирането на санитарните възли в три от нашите помещения. Обновените съоръжения са модерни и функционални, създадени с мисъл за нуждите на децата.

🌍 Предаваме опит на бъдещите педагози 🌍

Ние се гордеем, че сме част от международна инициатива за обмен на опит. В момента ни гостува стажантка от педагогически университет в Германия, която активно участва в ежедневието на децата. Тя ще бъде с нас цели три седмици и се радваме, че ни носи нови идеи и методи, които обогатяват обучението и забавлението на децата. Заедно с нея ни гостува и втора практикантка, бивша възпитаничка на ЧДГ „Германи“, която, освен че познава градината перфектно, вече говори и перфектен немски език.

Повече снимки може да намерите в нашата галерия!