You are currently viewing В полите на Витоша се крие чудна къща…

В полите на Витоша се крие чудна къща…

  • Post category:news

При нас в Частна детска градина „Германи“ деца на възраст от 1 г. и 6 м. до 7 г. учат, играят и се забавляват, развивайки своя потенциал. Екип от квалифицирани педагози и помощник – възпитатели се грижат за най-правилното развите на децата – интелектуално, социално, емоционално и физическо. Въвеждат ги в немскоговорящия свят по лек и забавен начин, създавайки интерес и обич към езика и културата на страната.

Обширният двор, на територията на който са обособени три детски площадки с детски катерушки, голям батут, пясъчник от естествени материали и въжен тролей, дава възможност за ежедневна игра на открито, важна за доброто здравословно състояние на децата и развитието на тяхната двигателна култура.

Топлият басейн е прекрасна възможност за съчетаване на умствената активност с двигателна, изграждане на дисциплина и умения за плуване в няколко стила.

Ако за Вас е важно децата Ви да растат уверени и щастливи в спокойна среда сред природата, заповядайте при нас! Частна детска градина „Германи“ приема деца в яслени и градински групи целогодишно, спрямо свободните места.

Лесно бихте ни открили тук.