All-employees

Гергана Евлогиева

Директор

Директор на Частна детска  градина Германи и педагог в предучилищна група. Гергана е възпитаник на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Завършила е бакалавърска степен – специалност "Социология“, като впоследствие става магистър в специалност "Предучилищна педагогика“. Опитът й през последните единадесет години е изцяло в преподаването на немски език на деца в предучилищен и начален училищен етап. Педагогическият си опит обогатява, участвайки в обучителни семинари, както в страната, така и в чужбина. Приема работата на учител като призвание. За нея най-важното е не да преподава на децата, а да разбира и говори на техния език.

Катя Цолова

Катя Цолова

Заместник - директор

"Професията ни е мисия, изискваща професионализъм и много любов"

Катя Цолова е магистър от СУ „Св. Климент Охридски“, Предучилищна педагогика, четвърта професионално-квалификационна степен и сертифициран инспектор към Национален инспекторат по образование. С опит във възпитанието и предучилищната подготовка на деца, а в последните години в планиране, управление, организиране и контрол на всички аспекти от дейността на детската градина. Има отлични умения за работа в екип, лоялност, креативност, добро взаимодействие с деца и родители, позитивно отношение и грижа за развитието към всяко дете.

Малте Мьолер

Възпитател с матерен немски език

Малте е с дългогодишен опит в работата с деца. Още от самото създаване на Частна детска градина "Германи“ той е най-добрият приятел на всички деца.

Юлия Мартиниак

Юлия Мартиниак

възпитател с матерен немски език

Юлия е завършила Мениджмънт в комуникациите и Връзки с обществеността във Freie Universität Berlin, след което работи в прес отдела на Немското посолство в Москва, и в Research Deutsche Bank във Франкфурт на Майн. Както в чужбина, така и в страната, работи като учителка по немски език на ученици в гиманазиален етап. Наред с майчините езици - български и немски, владее още английски и руски език.

Мария Георгиева

Мария Георгиева

Педагог в група

Мария е завършила бакалавърска степен "Предучилищна и начална училищна педагогика". Работата с децата определя като предизвикателство, но и като най-голяма радост.

Диана Светославова

педагог в група

Диана е възпитаник на СУ "Св. Климент Охридски". Завършила е Начална и предучилищна педагогика с профил "Учител по немски език". Има опит в преподаването на немски език на различни възрастови групи.

 

Елвира Василева

Педагог в група

Завършва езикова гимназия "Проф.д-р Асен Златаров" във Велико Търново с немски език. Придобива опит в работата с деца в различни държави като Египет, Гърция и Италия. Обича децата и работата с тях и доставя удоволствие.

Белора Пенева

Педагог в група

Белора е възпитаник на СУ "Св. Климент Охридски". Завършила е немска филология с профил "Учител по немски език". Има опит в преподаването на немски език на различни възрастови групи. В свободното си време обича да чете книги.

Лилия Петрова

Педагог в група

Лили е възпитаник на Софийски университет „Св. Климент Охридски", завършила е бакалавърска степен специалност Социални дейности, след което продължава своето развитие в Триер, Германия, завършвайки магистратура Педагогика. Най-важното за нея са любовта и отдадеността към децата. Обича да пише, като има две свои издадени стихосбирки. В свободното си време пътува, занимава се с фотография, творчески дейности, плуване и ски.

Радостина Алендарова

Радостина Алендарова

Медицинска сестра

Радостина е завършила бакалавърска степен - специалност "Рехабилитация" в МК "Йорданка Филаретова". Впоследствие защитава Магистърска степен "Медицинска рехабилитация и балнеология".

Валентина Асенова

Валентина Асенова

Треньор по плуване

Валентина започва да тренира плуване на 5 годишна възраст и се състезава професионално в рамките на 12 години. Завършва Националната спортна академия и вече от 7 години е треньор по плуване на деца и подрастващи. Валентина е част от екипа на Германи от 2020г. Обожава работата с деца, чувството на гордост и удовлетвореност, когато ги види да свалят плавниците и помощните средства и заплуват сами без никакво притеснение.